Vakkundig, betrouwbaar, snel & betrokken

Bent u op zoek naar een specialist in transport? Een bedrijf dat uw lading zowel nationaal als internationaal kan vervoeren? MORCARGO is de specialist voor al uw transport. Wij zijn een snel groeiend samenwerkingspartner, met jarenlange ervaring en kennis van uw branche. Wat kunt u bij ons verwachten? Al uw zendingen worden op flexibele- en betrouwbare wijze van A naar B gebracht.

Hoe is MORCARGO ontstaan?

De start van het bedrijf
MORCARGO is in 2010 opgericht door Sevket Aydin, wie na jarenlange ervaring in de transportsector besloot om voor zichzelf te beginnen. Met een gekochte Scania trekker van zijn oude werkgever startte hij het bedrijf als eenmanszaak.

Van eenmanszaak naar V.O.F.
In 2011 voegde Yusuf Oguz zich als mede-directeur bij het bedrijf. Hierdoor groeide MORCARGO in nog geen jaar na de oprichting uit van een eenmanszaak tot een V.O.F.. MORCARGO begon hiermee zijn diensten als koerierdienst aan te bieden en al snel werden er meerdere bestelbusjes aangeschaft.

Het bedrijf vandaag de dag
MORCARGO beschikt op dit moment over een compleet wagenpark, bestaande uit trekkeropleggers, bakwagens en bestelbussen. Hiermee is het bedrijf de specialist voor al uw transport. Maar nog belangrijker: met een succesvolle directie en een betrouwbaar team van meer dan 25 chauffeurs biedt MORCARGO een oplossing die perfect past bij uw situatie.

Neem contact met ons op

Morcargo transport

Wilt u weten welke oplossing wij voor u kunnen bieden?

Neem contact met ons op! Wij adviseren u graag.